Doorgaan naar inhoud

Verzenden

U kunt erop rekenen dat we alles op alles zetten om de bestelling zo snel en goed mogelijk te bezorgen. Dankzij de grote voorraad kunnen wij u een zeer snelle bezorgservice bieden.

Levering binnen Nederland & België

 • Bestellingen vanaf €99,- worden zelfs GRATIS geleverd.
 • Bij bestellingen onder €99,- rekenen wij een bezorgtarief van €14,95,-
 • Pakketleveringen max 100x50x50 (0 – 10kg) bestellingen onder €99,- rekenen wij een bezorgtarief van €8,95,-
 • Verzendkosten voor het versturen van losse pakken Laminaat of PVC vloeren bereken wij een tarief van €50,- bij bestellingen onder €350,- ivm het gewicht. 

  Bezorging op Waddeneilanden zoals Texel, Vlieland of Terschelling alleen mogelijk tot aan depot vasteland.

  Levertijd

  Wij streven ernaar om uw bestelling, indien de producten op voorraad zijn, binnen 1 à 3 werkdagen bij u af te leveren. De levertijd van een product kunt u tevens vinden op de productpagina op onze website. Dagelijks worden de levertijden van elke product bijgewerkt. Indien een product een langere levertijd bedraagt dan op de website is aangegeven, dan nemen wij contact met u op.

  Uitzonderingen

  Palletleveringen worden uitsluitend geleverd op de begane grond tot aan de eerste drempel, mits deze voor de chauffeur te bereiken is met de pompwagen. U dient rekening te houden met dat u zelf de goederen naar binnen moet brengen, tenzij anders schriftelijk is afgesproken. Leveringen vinden plaats enkel van maandag tot en met vrijdag. Avondleveringen zijn echter uitgesloten.

  Track & Trace

  Wij werken met een Track & Trace systeem, dus u kunt altijd en overal uw bestelling volgen. Zodra uw bestelling is ingepakt en ons magazijn heeft verlaten, ontvangt u per mail een Track & Trace code. Middels deze code kunt u gemakkelijk zien hoe laat uw bestelling wordt aangeboden. Deze is uiterlijk de volgende ochtend actief. Bij een brievenbuspakketje ontvangt u een Track & Trace code van DHL of PostNL.

  Proefpakketje

  Voeg tot maximaal 3 gratis staaltjes toe en druk op staaltjes bestellen om de staaltjes thuis te laten bezorgen.

  Staaltje
  Staaltje
  Staaltje