Doorgaan naar inhoud

Garantie

Garantie en de garantieperiode zijn conform de wet en de Algemene Voorwaarden van Thuiswinkel Waarborg vastgesteld. De garantieperiode gaat in vanaf de datum van aankoop. Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat u als consument in alle redelijkheid van het product mag verwachten

Functioneert het product niet aan de verwachtingen of is er wat misgegaan tijdens de levering binnen de zichttermijn van 14 dagen? Neem dan contact met ons op, wij ruilen het defecte artikel direct om. Indien het gebrek binnen de garantieperiode valt, dan zullen wij zorgdragen voor alle kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen inclusief voorrij- en/of verzendkosten. Wanneer vervanging of reparatie niet mogelijk is heeft u recht op retour van het volledige aankoopbedrag.

Onze fabrikanten bieden jarenlange garanties bij correcte verwerking, correct gebruik en correct onderhoud. Garantietermijn varieert per product en kan zelfs oplopen tot 25 jaar! Deze fabrieksgaranties kunt u gemakkelijk vinden op onze website op de productpagina of de garantie logo is afgebeeld op de verpakking van het geleverde product. Bewaar het bijgeleverd garantiecertificaat samen met uw aankoopbewijs zorgvuldig. 

Heeft u een klacht over het product of over een van onze diensten, neem in dat geval zo spoedig mogelijk contact met ons op, zodat wij samen tot een passende oplossing kunnen komen.

info@vloerenmarkt.nl.

Proefpakketje

Voeg tot maximaal 3 gratis staaltjes toe en druk op staaltjes bestellen om de staaltjes thuis te laten bezorgen.

Staaltje
Staaltje
Staaltje