Doorgaan naar inhoud

Retourneren

Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat u het gekozen product wilt retourneren. Dit kan bij Vloerenmarkt.nl binnen 14 kalenderdagen na ontvangst, zonder opgaaf van reden – mits het artikel onbeschadigd, niet gemonteerd en in de originele staat verkeert. De directe retourkosten van de goederen komen voor uw rekening.

Voor een retourzending dient u een volledig retourformulier in te vullen, wij nemen verder contact met u op over de verdere afhandeling van de retourzending. Omdat Vloerenmarkt.nl met meerdere leveranciers en fabrieken samenwerkt, kunnen retourgegevens op het retourformulier afwijken per product. De producten worden opgehaald door onze eigen logistieke partner, deze kosten zijn voor uw eigen rekening. Uiteraard kunt u ervoor kiezen
om het product met uw eigen transporteur te retourneren. De retourkosten die worden gemaakt zijn ook voor uw eigen rekening.

Retour sturen

De aangekochte artikelen dienen in de originele verpakking zitten (ongeopende staat) en in dezelfde staat verkeren als bij de aankoop in onze webwinkel. Retourzendingen worden niet in behandeling genomen indien het product vies of beschadigd is. Houd er rekening mee dat de producten ook in het geval van een afhaalorder zelf dient in te pakken. Tijdens een retourzending ben u als verzender verantwoordelijk voor het transportrisico.

Hoe graag we ook willen, soms kan het product niet retour worden aangeboden.

  • Maatwerk producten speciaal voor u besteld en/of op maat zijn gemaakt zijn, kunnen wij helaas niet retour nemen.
  • Pvc-vloeren met een batch nummer kunnen helaas niet geretourneerd worden i.v.m. kleurverschillen en combinaties met andere producties.
  • Chemische producten zoals lijmen, lakken en oliën

Zodra wij het retour gestuurde product hebben ontvangen, storten wij binnen 5 werkdagen het aankoopbedrag (exclusief verzendkosten) terug op het bij ons bekende rekeningnummer.

Bestellingen waarbij er geen verzendkosten zijn berekend ''Gratis levering'' zijn wij genoodzaakt de gebruikelijke verzendkosten alsnog in rekening te brengen. 

Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op info@vloerenmarkt.nl.

Proefpakketje

Voeg tot maximaal 3 gratis staaltjes toe en druk op staaltjes bestellen om de staaltjes thuis te laten bezorgen.

Staaltje
Staaltje
Staaltje