Doorgaan naar inhoud

Zwarte plinten

Zwarte plinten

Mooie zwarte plinten mogen in een modern of klassiek interieur natuurlijk niet ontbreken. Zwarte plinten hebben een uitgesproken karakter en geven uw interieur een bijzondere uitstraling. Door de deurkozijnen in de dezelfde kleur als de zwarte plinten te schilderen, ontstaat er het effect van rust en eenheid binnen de ruimte. Zwarte MDF plinten vindt u bij ons in RAL 9005 (gitzwart) en RAL 7016 (antraciet), in standaard hoogtes van 7 cm, 9 cm en 12 cm hoog. Buiten onze regulaire collectie kunnen wij ook iedere afwijkende hoogtemaat en in elke gewenste RAL kleur op aanvraag leveren.

Zwarte plinten kopen

Heeft u zojuist een nieuw laminaat, PVC vloer of houten vloer gelegd en twijfelt u nog over de juiste afwerking? Wat dacht u van mooie zwarte plinten? Zwarte plinten zijn een ware trend en worden de laatste jaren steeds vaker in de meest uitlopende woonstijlen toegepast. Omdat onze zwarte plinten al reeds in de meest gangbare kleuren zijn afgelakt, hoeft u deze tijdrovende klus niet meer zelf uit te voeren. Daarom bieden wij bij Vloerenmarkt.nl een uitgebreide collectie zwarte overzetplinten, zwarte MDF plinten en zwarte kunststof plinten tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bent u opzoek naar een specifieke kleur plint buiten ons assortiment, dan kan deze uiteraard op aanvraag worden besteld. Er is dus altijd een perfect passende vloerplint verkrijgbaar!

Zwarte plakplinten

Vanzelfsprekend vindt u binnen onze plintencollectie ook diverse tinten zwarte plakplinten voor de afwerking van uw laminaat of PVC vloer. Middels een zelfklevende plakstrip onder de zwarte plaklinten is het plaatsen daarvan een fluitje van een cent. De plakplint laat zich gemakkelijk verstek knippen met een plintenschaar of verstekschaar zodat de uiteinden naadloos op elkaar aansluiten. Zwarte plakplinten zijn ideaal voor het afwerken van deurkozijnen. Maar ook voor schuifdeuren, verwarmingsbuizen of dorpels zijn plakplint een ideale oplossing. Zwarte plakplinten kunnen zowel in combinatie met zwarte hoge plinten worden geplaatst of als volledige vloerafwerking. Ontdek ook ons volledige aanbod met zwarte hoekprofielen en eindprofielen.

Zwarte plinten en interieur

Tijdens het inrichten van uw woning, zijn de plinten een belangrijk onderdeel van uw interieur. Maar voor welke plinten moet u nou kiezen? Voor witte hoge plinten of juist voor zwarte hoge plinten? De keuze voor de juiste plint is medebepalend door het type en de kleur van uw vloer, maar ook uw woonstijl speelt een rol. Uiteindelijk is dit puur een smaakkwestie. Echter adviseren wij om zoveel mogelijk eenheid en rust te creëren door de deurkozijnen in dezelfde kleur als de muurplint te schilderen. Ongeacht voor welke kleur wanden u kiest. Zwarte vloerplinten staan bijvoorbeeld prachtig in de woonkamer op een lichte visgraat vloer met grijze wanden. Of in combinatie met een stoere betonlook of marmerlook vloer. Maar ook op een authentieke eikenhouten vloer zullen mooie zwarte plinten zeker niet misstaan.

Zwarte hoge plinten

Zwarte hoge plinten maken zowel een modern, industrieel als klassiek interieur compleet. Vooral in de woonkamer zorgen zwarte hoge muurplinten voor een stijlvolle en luxueuze uitstraling. Uiteraard spelen de kleuren van de rest van uw inrichting een belangrijke rol. Daarom vindt u bij Vloerenmark.nl zwarte hoge plinten in de 2 meest gekozen kleuren RAL 9005 (gitzwart) en RAL 7016 (antraciet). Of kies uw ideale hoge plint in iedere gewenste kleur en in hoogglans of een matte afwerking. Naast onze zwarte MDF plinten, kunt u ook kiezen uit zwarte kunststof plinten of zwarte folieplinten. Door de handige uitsparing bieden zwarte hoge plinten met kabelgoot de mogelijkheid om de kabels nestjes weg te werken. Onze zwarte hoge vloerplinten staan dus prachtig op ieder laminaat, PVC vloer of een houten vloer. Bekijk ons aanbod en bestel online uw ideale vloerplint.

Proefpakketje

Voeg tot maximaal 3 gratis staaltjes toe en druk op staaltjes bestellen om de staaltjes thuis te laten bezorgen.

Staaltje
Staaltje
Staaltje