Doorgaan naar inhoud

Betalen

Betalen

Wij bieden de volgende veilige betaalmethoden aan aangeboden door MultiSafepay :

iDEAL

Bij VloerenMarkt.nl kunt u veilig en snel bij de volgende banken met IDEAL betalen: Rabobank, ABN AMRO, ING, ASN Bank, RegioBank, Van Lanschot Bankiers of SNS Bank. 

Achteraf Betalen Klarna

Met deze betaalmethode kunt u betalen na ontvangst van uw bestelling. De transactiekosten bedragen 2,99% van de orderwaarde. Klarna voert bij het bestellen een kredietcheck uit en stelt vast of en voor welk bedrag u uw aankoop via deze optie kan doen. Neem voor vragen over de betaling contact op met Klarna.

VISA & Mastercard

Bij VloerenMarkt.nl kunt u betalen met uw Visa en Mastercard creditcard. Bij ons kunt u ervan uitgaan dat uw betaling veilig verloopt. Wij versleutelen uw creditcards gegevens via de SSL-methode en dit is altijd veilig. 

Overboeking

U kunt ervoor kiezen om de betaling later te voldoen. Als u kiest voor deze methode, dan wordt uw bestelling verwerkt zodra de betaling door ons is ontvangen.

Bancontact – Mister Cash

Bancontact/ Mister Cash is het online betaalsysteem ontwikkeld door gezamenlijke banken in België en is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. 

SOFORT Banking

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 Europese landen en is zeer populair in Duitsland. SOFORT is gebaseerd op het principe van een overboeking. De transactiekosten bedragen 0,99% van de orderwaarde.

PayPal

Bij VloerenMarkt.nl betaalt u eenvoudig en snel met uw eigen PayPal account. PayPal is een betaalmethode die wereldwijd wordt toegepast. De transactiekosten van PayPal bedragen 3,40% van de orderwaarde.

Betalen per maand 

Bij Vloerenmarkt.nl hoeft u niet in één keer te betalen. Betaal per Maand is een financiering die u kunt aanvragen voor aankopen vanaf €250. Met Betaal per Maand betaalt u uw aankoop niet in één keer, maar verspreid in vaste maandelijkse termijnen terwijl u wel direct geniet van uw vloer.

Proefpakketje

Voeg tot maximaal 3 gratis staaltjes toe en druk op staaltjes bestellen om de staaltjes thuis te laten bezorgen.

Staaltje
Staaltje
Staaltje