Laminaat onderhoud en schoonmaken

Bent u op zoek naar het beste onderhoudsmiddel voor uw laminaatvloer? Of wilt u uw vloer extra verzorging geven? Laminaat is een onderhoudsvriendelijke vloer dat voornamelijk alleen schoongemaakt hoeft te worden met het daarvoor geschikte laminaatreiniger. Omdat laminaat opgebouwd is uit een kunststof toplaag, is een groot onderhoud bij een laminaat vloer niet nodig. Met een goede laminaatreiniger voorkomt u vervelende strepen na het dweilen van uw vloer. Bestel gemakkelijk en snel uw laminaat reiniger bij Vloerenmarkt.nl Lees meer…

Binnen 48 uur geleverd

90% van ons assortiment

Incl BTW

op al onze prijzen 21%

Gratis levering

Al vanaf €99,-

9,5 Beoordeling

Berekend over alle klanten

Hoe laminaat reinigen en onderhouden?

Laminaatvloer schoonmaken? Een laminaatvloer vergt geen bijzonder onderhoud. Het begint bij uw vloer regelmatig te stofzuigen en dweilen. Omdat het zand krassen kan veroorzaken is het belangrijk om de vloer eerst te stofzuigen. Voornamelijk bij het laminaat met een V- groef is dat een belangrijk onderdeel. Gebruik daarvoor een parketborstel om onnodige beschadigingen te voorkomen. Dweil de vloer met een vochtige, goed uitgewrongen vezeldoek. Gebruik geen heet water, maar warm of lauwwarm water. Zorg ervoor dat de vloer na het dweilen snel opdroogt en niet langdurig nat blijft. Door te vochtig te dweilen, blijft er te veel water op oppervlak van de vloer liggen waardoor het laminaat kan gaan opzwellen. Probeer alternatieve schoonmaakmiddelen zoals schoonmaakazijn, groene zeep of nagellakremover te vermijden, omdat ze u niet het gewenste resultaat op zullen leveren. Wanneer u verkeerd reinigingsmiddel gebruikt kan de toplaag van uw laminaatvloer zelfs onherstelbaar beschadigen. Gebruik daarom altijd voor laminaat een geschikte laminaatreiniger.

Laminaatreiniger kopen bij VLOERENMARKT

Wat is een laminaat reiniger? En hoe krijg ik geen strepen op mijn laminaatvloer? Laminaatreiniger is een schoonmaakmiddel dat speciaal voor laminaatvloeren is ontwikkeld. Laminaatreinigers van Vloerenmarkt.nl zijn op basis van alcohol en zorgen dat uw laminaatvloer na het dweilen steeploos en snel opdroogt. Door wekelijks uw laminaat met een professionele laminaat reiniger te dweilen, behoud u de originele glans en verlengt de levensduur van uw vloer. Daarnaast zijn laminaatreinigers zeer veilig en diervriendelijk schoonmaakmiddelen die voor een schoon resultaat zorgen en laten een heerlijke frisse geur achter.

Laminaat repareren van krassen of deuken

Beschadiging aan uw laminaat? Het kan weleens voorkomen dat tijdens een verhuizing of klussen uw laminaat vloer beschadigd raakt. Niet getreurd! Met een laminaat reparatie set kunt u gemakkelijk kleine beschadigingen zoals krassen, kleine gaatjes of lichte verkleuringen zelf repareren. Bij grotere beschadigingen aan uw laminaatvloer is het raadzaam om een volledige plank te vervangen. Tip! Met een goede deurmat voorkomt u onnodige krassen welke worden veroorzaakt door het zand of steentjes die u onder uw schoenen mee naar binnen loopt.