Laminaat kopen bij VLOERENMARKT

Laminaat vloeren zijn de meest verkochte vloeren van Nederland en België. Begrijpelijk, omdat laminaat vloeren nog nauwelijks te onderscheiden zijn van echte houten vloeren. Zo heeft u een ruime keuze uit de beste kwaliteit kliklaminaat die uw ruimte laten schitteren. Daarmee zijn ze een goed alternatief voor houten vloeren en parketvloeren tegen een aantrekkelijke prijs. Laminaat bestaat uit meerdere samengeperste lagen met daarop een fotoprint van een bepaald houtsoort, kleur, een design of tegelprint. De bovenste laklaag, ook wel de toplaag genoemd, bepaalt de slijtvastheid en krasvastheid van het kliklaminaat. Een toplaag bestaat uit een harde en slijtvaste transparante kunststof, ook wel melaminelaag genoemd. Hoe dikker de toplaag, hoe langer de levensduur van het laminaat. Door de kunststof toplaag is het laminaat kleurbestendig, vlekbestendig en hygiënisch. De middelste laminaat laag vormt de kern van de plank.

Kliklaminaat voor ieder interieur ​

Laminaat is een veelzijdige en toch goedkope vloeroplossing vergeleken met andere soorten vloeren. Zo is kliklaminaat verkrijgbaar in vele kwaliteiten en prijsklassen. U kunt nagenoeg kiezen uit alle gewenste designs en kleuren. Tegenwoordig zijn laminaatvloeren op het blote oog niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Een V-groef geeft een natuurlijke uitstraling aan het laminaat en zorgt voor een eventueel vergrotend effect in uw ruimte. Laminaat is op bijna iedere ondergrond te leggen, mits de ondergrond geheel egaal en vochtvrij is. Het is uiterst belangrijk dat de ondergrond waarop het kliklaminaat gelegd wordt, vlak, schoon en droog is en goede dragende eigenschappen bevat. Voor het leggen van een laminaatvloer heeft u keuze uit verschillende laminaat ondervloeren. Denk hierbij aan ondervloeren met vochtwerende, isolerende en geluiddempende eigenschappen.

Meer over laminaatvloeren ​

Laminaat staat al tientallen jaren bekend als meest gekozen vloerbedekking. Dit is te danken aan zijn trendy kleuren, motieven en de realistische houtstructuur met voelbare houtnerf. Laminaat heeft daarnaast zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen en is gemakkelijk zelf te leggen. Door alle ontwikkelingen op het gebied van laminaatvloeren van de laatste jaren, zijn er ontzettend veel kleuren en designs om uit te kiezen. De perfecte vloer sluit naadloos aan op de rest van uw inrichting, daarom kan het soms lastig zijn om het juiste laminaat te kiezen. Hieronder hebben wij een selectie van de meest trendy kliklaminaat vloeren uit onze collectie voor u samengesteld:

  • Visgraat laminaat – Chique motief met een warme en rijke uitstraling 
  • Tegel laminaat – Stoer, tijdloos en past in elk interieur  
  • Betonlook laminaat – Uitstekende optie als u van stoer en industrieel houdt 
  • Extra breed laminaat – Extra lange plank voor een extra ruimtelijk effect

Grijs laminaat, Wit laminaat of Eiken laminaat kopen?​

De juiste kleur van het laminaat is zeer bepalend voor de sfeer en ruimtelijk effect in uw woning. Bij ons kiest u uit diverse houtsoorten en kleuren laminaat die perfect aansluiten bij uw interieur. Wilt u bijvoorbeeld een lichte en frisse sfeer creëren waardoor uw woonkamer of slaapkamer ruimtelijker oogt? Kies dan voor Licht-Eiken laminaat, Wit – Eiken laminaat of Wit laminaat. Gaat uw voorkeur meer uit naar een knusse en warme sfeer? Dan is een donker laminaat wellicht een goede optie. Houd u van moderne, stoere en industriële vloeren? Dan hebben wij voor u een mooi assortiment aan Grijs laminaat, Grijs-eiken laminaat en Zwart laminaat. Heeft u al een mooie vloer gevonden? Koop dan online uw laminaat vloer en vergeet niet voor een mooie afwerking, bijpassende laminaat plinten mee te bestellen!