Kliklaminaat kopen bij Vloerenmarkt.nl

Wat is kliklaminaat eigenlijk? De naam zegt het al! Kliklaminaat is een vloer dat voorzien is van een klikverbinding waardoor planken gemakkelijk in elkaar klikken en tevens de vloer op zijn plaats houdt. Kwaliteit van het laminaat is sterk afhankelijk van de klikverbinding. Bij een kwalitatief slechte clickverbinding zal het leggen van de vloer problematisch verlopen. Planken zullen bijvoorbeeld niet goed in elkaar aansluiten met als gevolg het ontstaan van kieren en naden of het bol staan van de vloer. Bij een laminaatvloer bestaan er 2 verschillende clicksystemen. Meest gebruikte verbinding is het Uniclic systeem. Hierbij worden planken middels een kantel-methode in elkaar geklikt. Eerst worden kopse kanten aan elkaar verbonden, vervolgens de lange zijde van het laminaat. Bij een ‘’Easy-Click systeem’’, ook wel ‘’Dropdown systeem’’ genoemd, worden de laminaatplanken enkel aan de lange zijde in elkaar gekanteld. Kopse kanten zullen middels een speciale klikstrip op de plaats worden gehouden.

Kliklaminaat in alle kleuren

Wilt u een Kliklaminaat vloer aanschaffen maar vanwege de vele soorten en maten ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan helpen wij u graag bij het maken van de beste keuze. Laminaatvloeren zijn vrijwel in elke ruimte toe te passen als vloerbedekking. Ze zijn onderhoudsvriendelijk en door de vele kleuren en designs makkelijk te combineren met uw nieuwe of huidige interieur. Mocht uw voorkeur uitgaan naar een stoere en industriële stijl, dan kunt u bij ons terecht voor een aantal kleurvarianten zoals, Grijs kliklaminaat, Tegel laminaat, Betonlook laminaat en Zwarte laminaatvloeren. Bent u op zoek bent naar een exclusieve vloer, dan is Visgraat kliklaminaat wellicht een uitstekende optie. Deze betoverende vloeren staan bekend om het klassieke patroon en zijn een ware trend van tegenwoordig! Gaat uw voorkeur uit naar een lichte vloer met een frisse uitstraling, dan hebben wij een mooie collectie aan Wit-Eiken laminaat, White Wash laminaat en Wit laminaat.

Kliklaminaat met V–Groef

Een vloer wordt in de meeste gevallen gezien als de basis van uw interieur. Daarom is een vloer zeer bepalend voor de sfeer van uw interieur. Buiten het kiezen van de juiste kleur en design van het laminaat, is de optionele afwerking ook zeer belangrijk en speelt daarbij een grote rol. Denk hierbij aan een V-groef en de voelbare houtstructuur of natuursteenstructuur van de vloer. V-groef bij een kliklaminaat heeft een belangrijke invloed op het ruimtelijke effect en diepte die in uw ruimte kan ontstaan. De V-groef zorgt namelijk voor een extra natuurlijke uitstraling en verruimend effect van de vloer.

  • 2 V- groef: de V-groeven bevinden zich alleen langs de lange zijden van de plank.
  • 4 V- groef: de V-groeven bevinden zich rondom de plank.

Wilt u een laminaat dat niet te onderscheiden is van echte houten vloer? Bekijk dan hier ons assortiment V-groef laminaat in prachtige eiken tinten zoals Licht eiken laminaat, Grijs eiken laminaat of naturel Eiken laminaat.

Kliklaminaat in alle ruimtes mogelijk

Kliklaminaat wordt tegenwoordig in alle mogelijke ruimtes toegepast als vloerbedekking. Behalve woonruimtes worden ook winkels en kantoorruimtes voorzien van een kliklaminaat. Kwalitatief goede laminaatvloer is zeer kras en stootvast. De levensduur van de vloer hangt sterk af van hoe intensief de ruimte wordt gebruikt. Daarnaast zijn vrijwel alle laminaatvloeren zeer eenvoudig in onderhoud. Steeds meer laminaatsoorten zijn zeer geschikt voor natte ruimtes, zoals de keuken of de badkamer. Door de waterafstotende coating en rubberen afdichting, heeft vocht geen kans om in de planken binnen te trekken. Een goed alternatief voor waterbestendig laminaat zijn PVC vloeren. Click PVC vloeren zijn 100% waterbestendig en net zoals kliklaminaat gemakkelijk zelf te leggen. Middels het vernieuwde kliksysteem is de vloer voor een handige klusser zeer gemakkelijk zelf te leggen en wat nog eens ruim 50% tijdbesparing oplevert. Vergeet niet om tijdens het leggen van de vloer, laminaatplanken uit verschillende pakken door elkaar te gebruiken. Dus, als u op zoek bent naar een nieuwe vloer voor uw woonkamer, keuken of een andere ruimte. Bekijk dan onze ruime collectie met kliklaminaat aanbieding en overtuig uw zelf. Tip! Vergeet niet om bijpassende laminaat plinten en ondervloer mee te bestellen!